Αναζήτηση

- Για Vintage Πασχαλινά διακοσμητικά πατήστε εδώ.

- ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχουν ψεύτικες ιστοσελίδες οι οποίες χρησιμοποιούν παράνομα φωτογραφίες μας για να πουλήσουν ανύπαρκτα προϊόντα. Μην αγοράζετε από αυτές τις ιστοσελίδες!

11 Αυγούστου 2013

1940΄s κούκλα.

Κούκλα από τα τέλη τις δεκαετίας του 40 Γερμανικής κατασκευής από πολύ σκληρό κοκάλινο υλικό. Η κούκλα έχει γυάλινα μάτια, τα οποία κλείνουν. Έχει μηχανισμό για να κάνει ουα που λειτουργεί. 


Δείχνει να έχει περίεργο τρόπο κατασκευής στους ώμους της, οι οποίοι είναι βαθουλωτοί χωρίς όμως να την επηρεάζει σε κάτι. Την ίδια ιδιαιτερότητα την έχουμε δει ξανά σε κούκλα τις περιόδου εκείνης και δεν γνωρίζουμε απόλυτα αν είναι έτσι από κατασκευής ή έγινε με τα χρόνια (το οποίο φαίνεται δύσκολο διότι το υλικό της είναι ιδιαίτερα σκληρό) . Φοράει πλεκτό χειροποίητο, εσώρουχο και ζακέτα με τσάντα όλα πολύ καλοφτιαγμένα. Εσωτερικά φορεματάκι τύπου ποδίτσα. Επίσης φοράει παπούτσια με κάλτσες. Έχει κάποια μικρά ξεβάμματα στο πρόσωπο, νομίζω όμως τίποτα το ενοχλητικό, αν σκεφτούμε και το πόσο παλιά είναι. Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες.
Έχει ύψους 38,5εκ. Τιμή sold
Μετά από ζήτηση, και με εναλλακτικά ρούχα για να διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν.

 το πίσω μέρος σε αυτό το φόρεμα δεν κουμπώνει